Palvelut

SIIVOUSPALVELU

Itsepalvelumyyntipaikkasi vuokraan sisältyy siivouspalvelu. Näin sinun ei tarvitse huolehtia paikkasi päivittäisestä järjestelystä, vaan me teemme sen puolestasi.

Siivouspalvelu sisältää myös alennusmyynnin laitoin. Laita meille siis viestiäm, kun haluat myyntipaikallesi alennusmyynnin. Aleprosentin voit päättää itse.


ESILLELAITTOPALVELU

Voit ostaa myyntipaikkavarauksesi yhteyteen esillelaittopalvelun. Palvelun hinta on 10€, ja se sisältää hintalappujen kiinnittämisen hälyttimillä sekä vaatteiden henkaroinnin ja tuotteiden esillepanon kokonaisuudessaan. Palvelu käsittää max. 2 arkillista tuotteita / yht. 60 kpl.

Sinun tehtäväksesi jää tuotteiden hinnoittelu hintalappuarkille, me kiinnitämme hintalaput kuvausten mukaisesti tuotteisiin. Voit tilata esillelaiton vaikka jokaiselle myyntiviiollsei, niin huolehdimme täydennykset myyntipaikallesi.

Voit noutaa meiltä käsin hinnoiteltavat hintalappuarkit, mutta suosittelemme hintalappujen esitäyttämistä netissä Kirpparikallella. Tällöin näet myynninseurannassa myydyt tuotteet niiden nimillä, ja tiedät tarkemmin, mistä tuotteista myyntisi koostuu. Tällöin sinun ei tarvitse käydä meillä paikan päällä kuin vasta sitten kun tuot tavarat.

Tavaran tuonti tapahtuu myyntijakson alkamista edeltävänä päivänä.


TYHJENNYSPALVELU

Myyntijaksosi päätteeksi voit tilata meiltä tyhjennyspalvelun. Palvelun hinta on 10€, ja me pakkaamme loput myymättä jääneet tavarasi odottamaan noutoasi. Voit noutaa tavarat sinulle sopivana ajankohtana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti