Varaa oma myyntipaikkaToinen Tarina on naisten trendikkäiden vaatteiden ja asusteiden Second Hand -kauppa, josta voit varata itsepalvelumyyntipaikan omille aarteillesi. Myyntipaikkaan sisältyy tankoja ja hyllyjä tarpeittesi mukaan. Myyntipaikkasi siivouksesta sinun ei tarvitse kantaa huolta, sillä me pidämme sen siistinä koko myyntijakson ajan. 

Myytävät tuotteet

Myyntiin kannattaa tuoda vaatteita ja asusteita, jotka sopivat kuluvaan vuodenaikaan ja ovat ajanmukaisia. Tämä varmistaa sinulle hyvän myynnin. Kun peset ja silität vaatteet, saa asiaks paremman kuvan vaatteen kunnosta. Erityisesti kenkien sekä laukkujen kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota ja tuoda myyntiin vain sellaisia, joissa ei ole käytön jälkiä. 

Varaukset
Voit päättää itse myyntijaksosi pituuden 1-3 viikon ajaksi. Yksi myyntiviikko on 6 myyntipäivää. Myyntiäsi pääset seuraamaan Kirpparikallessa. Siellä voit myös esitäyttää hintalappuarkit, jolloin näet myydyt tuotteesi tallentamillasi nimillä. 

Voit varata oman myyntijaksosi sähköpostitse: www.asiakaspalvelu@lastenseesam.fi tai suoraan Kirpparikallessa. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt meidän asiakkaaksi Kirpparikallessa, voit tehdä sen täällä

Sydämellisesti tervetuloa!

Hinnat
Muokattava myyntipaikka: 20€ / vko + 5,5 % provisio
Siivous: sisältyy hintaan
Esillelaitto (2 arkillista tuotteita): 10€
Hälyttimet: sisältyvät hintaan
Hintalaput: saat aloituksen yhteydessä 2 ilmaista hintalappuarkkia, seuraavat 0,5 e/arkki (sis. 30 hintalappua/arkki)
Tyhjennyspalvelu: 10€
TOINEN TARINA; ITSEPALVELUPAIKAN EHDOT

Myyntijaksosta veloitetaan viikkovuokra voimassa olevan hinnaston mukaan, sekä 5,5% myynnistä. Jokaiseen  myyntijaksoon kuuluu kaksihintalappuarkkia, ylimääräiset arkit 0,50e/kpl. Paikkavuokraan sisältyy hälyttimien rajaton käyttö sekä myyntipisteen siivouspalvelu. 

Myyntiaika ja maksut
Myyntiaika on minimissään 6 pv =1 viikko. Myyntipaikan vuokra ensimmäiseltä viikolta peritään ennen myyntijakson aloittamista. Varausmaksun jälkeen varaus on sitova. Maksetun varauksen voi kuitenkin siirtää eteenpäin, mikäli ilmoittaa siirrosta 4 päivää ennen varauksen alkamista. 

Niiden viikkojen tai päivien peruutus, joita ei vielä ole maksettu, tulee tehdä 3 päivää ennen peruttavan jakson alkamista. Varausjakson pituuden ja päivämäärät pääsee tarkistamaan Kirpparikallesta. 

Tavaroiden tuonti ja hinnoittelu
Varauksen teon yhteydessä saat tunnukset KirppariKalleen, mikäli sinulla ei ole niitä entuudestaan, jossa voit esitäyttää hintalappuarkit sekä seurata myyntiäsi. 
Toinen Tarina keskittyy kuluvaan sesonkiin sopivien vaatteiden ja asusteiden myyntiin. Pidätämme oikeuden poistaa myynnistä sellaiset tuotteet,  jotka eivät sovi myymälän konseptiin. Vastuu tuotteen kunnosta on myyjällä. Myyntiin saa tuoda vain ehjää ja hyväkuntoista sekä ajanmukaisia tuotteita. 
Asiakas tuo tuotteet myyntiin omalla vastuullaan. Toinen Tarina ei vastaa rikkoutuneista, hävinneistä tai varastetuista tuotteista. Varkaustapausten estämiseksi suosittelemme hälyttimien käyttöä (Hintalappu kiinnitetään pahville ja hälytin kiinnitetään sekä pahvilapun/viivakoodin että tuotteen läpi. Kysy henkilökunnalta neuvoa hälyttimen kiinnitykseen). Myytävät tuotteet on ehdottomasti kuvailtava hintalappuun. Emme myy tuotteita, joiden hintalapusta puuttuu kuvaus.

Myyntijakson lopetus ja tilitys
Myyntijakson päättyessä myymättä jääneet tavarat tulee noutaa viimeisenä myyntipäivänä  puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Myyntituotto tilitetään ensisijaisesti tilille viikon sisällä tilityksen tekemisestä. Käteismaksu on mahdollinen alle 200€ tilityksissä. Myyntituotosta vähennetään 5,5% provisio, sekä maksamattomat viikkovuokrat. Myyntijaksolta kertynyttä tuottoa säilytetään myyntitilillä vuoden ajan viimeisestä myyntipäivästä laskettuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti